Sidebar

 

 

Responsive Template Design

Dankzij het volledig responsive design van uw Template zal de look en feel van uw website niet in het geding komen

Lees meer

Domeinnaam registratie via DutchCampus

Bij internetbureau DutchCampus werken onze webdesign specialisten aan de meest uiteenlopende projecten voor diverse opdrachtgevers.

Lees meer

 

 Business Template

Verkrijgbaar in 5 verschillende soorten kleuren. Gegarandeerd dat uw bezoekers wanneer zij uw website bezoeken onder de indruk zullen zijn.

Prijzen

 

Webdesign

Webdesign

DutchCampus heeft ruime ervaring met webdesign en het programeertechnisch opbouwen van websites volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het is vanzelfsprekend dat het webdesign er mooi uit moet zien maar wij denken verder dan dat. Het hoofddoel is namelijk een gebruikersvriendelijk en goed vindbare website voor uw doelgroep voorzien van een geheel eigen en herkenbare grafische vormgeving op basis van uw huisstijl.

Een op maat gemaakte website ontwerp tegen aantrekkelijke en betaalbare tarieven kunnen wij uw wensen en doelen vertalen in volledig functioneel en gebruikersvriendelijk websiteconcept met naadloos passend website design. In onze website portfolio treft u enkele voorbeelden aan van websites die wij eerder voor diverse opdrachtgevers hebben gebouwd. Zo krijgt u een indruk van het ontwerp maar ook van de mogelijkheden van een website.

Webdesign van klein tot groot

Wij bouwen websites van klein tot groot. Dit is o.a. afhankelijk van uw budget. Indien u kiest voor een kleine statitische webdesign bestaande uit enkele pagina's zal geen verschil uit maken in de kwaliteit van het eind product. Hier heeft u vervolgens geen omkijken meer naar. Echter weten wij uit ervaring dat een website design echter in vele gevallen een grondige aanpak vereist. Tevens kan het gebeuren dat u toch actuele onderdelen en artikelen op ieder moment wilt bijwerken. Door gebruikmaking van een goede Content Management Systeem kunnen wij uw website verder uitbreiden tot een groter formaat met verschillende webmodules.

Locatie

Pieter Calandlaan 1065;

1069 SC Amsterdam

+31 20 686 0223 info@dutchcampus

Wie is Online

We have 4 guests and no members online

Je website bereikbaar via meerdere domeinnamen? Het is mogelijk! Wilt u meer hierover weten?

Contact ons